Új építésű családi ház látványtervei és fotói

látványtervek és fotók

155 nm-es, nappali plusz 4 szobás önálló családi ház látványtervei és fotói, 5 tagú család otthona.

A lakberendezési tervezés már a ház építészeti tervezési szakaszában elindult, a látványtervek folyamatosan alakultak az építkezés alatt, a végleges verzió látható a képeken.

A házba belépve az előszobán keresztül azonnal elénk tárul a nappali tere, a hatalmas ablakokon keresztül pedig a terasz és a kert.

A nappali fő látványeleme a nyitott fedélszék fehérre pácolt gerendákkal, ami a látványterveken is jól láthatóan tágítja a teret. A helyiség fókuszpontja az öntöttvas kályha, melyet kiemel a bontott tégla burkolat, illetve a fekete fém és kötél anyagú világítótestek. A lámpák, a kiegészítők, a dekoráció indusztiális stílust hoz be az alapvetően modern térbe (régi osztott ablakkeret, antik világtérkép, fém kerekes lábtartók, antik fém bútor fogantyúk).

A konyha és az étkező a nappalival egy légtérben helyezkedik el, találkozásuknál a kanapé mögött dolgozó rész található, ahol egy a jófogáson talált régi singer varrógép lábakon álló kis mélységű íróasztal kapott helyet az otthoni munkavégzéshez.

A konyha L alakú, konyhaszigettel kialakított, rengeteg tárolóhellyel, hangsúlyos stíluselemei a világítótestek, antik hatású fali dekorációk. A konyhasziget a 3 gyermek kedvenc helye, a reggelik, illetve sokszor a leckeírás helyszíne.

A szülői hálószoba is tovább viszi a közös helyiségek modern, indusztriális elemekkel fűszerezett stílusát a látványterveken is hangsúlyos szegecses fém burkolat hatású tapétával, illetve az ágy végénél elhelyezett kárpitozott paddal.

A gyerekszobák bemutatására másik posztban kerül majd sor.

Fotó: Cseh Klári Photo