Fürdőszoba felújítási terve

Egy szoba méretű, tágas és világos családi fürdőszoba felújítási tervének elkészítésével bíztak meg. Alapkövetelmény volt, hogy minél kevesebb felfordulással járjon a felújítás, az alapvető funkciók maradjanak a helyükön, illetve a nyílászáró alatti szobai radiátorhoz se nyúljunk hozzá.

Kihangsúlyoztam a helyiség szoba jellegét fa hatású kerámia burkolat és nagyobb méretű szőnyeg választásával, a kád és a zuhany mögé előtétfalak kerültek falfülkékkel. A mosdó mögé és a falfülkékbe a vintage cementlapokra emlékeztető csempe került törtfehér színben, a stílust jól kiegészítik a szálcsiszolt réz színű csaptelepek és fogantyúk, a színben passzoló tükör melletti lámpák és a klasszikus előlapokkal ellátott mosdószekrény.

A nagy méretű ablaknak köszönhetően a helyiség napfényes, tágas, elegendő helyet biztosít a családi készülődésnek, sőt a mindennapi tornának is.

A mosdókkal szemben nagy méretű mosókonyha szekrényt helyeztem el, ami helyet biztosít a mosnivaló rejtett tárolására, a ruhák szétválogatására, a frissen mosott és szárított ruhák kényelmes hajtogatására. Elférnek itt a tiszta törölközők, a mosó és tisztítószerek is. Az ablak mellett, félig rejtett helyen fali ruhaszárító állvány is rendelkezésre áll, ami használaton kívül lecsukható, a falra simul. Bár marad az ablak alatti radiátor, kap egy mutatós takaró borítást lézervágott lemezből.